avantaje ale folosirii foliei cu bule pentru ambalare
نوشته شده توسط : cartonescu

folia cu bule a fost inventată în 1960, a fost una dintre alegerile de top pentru expedierea materialelor în întreaga lume.

Acest material de ambalare ușor, durabil și versatil a fost folosit pentru prima dată pentru a livra computerele originale IBM produse în serie, iar istoria sa a devenit mai distinsă de atunci. (Și da, chiar și inventatorul său a spus că unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut a fost să spargă bulele.)

De ce ar trebui să alegeți folie cu bule data viitoare când trebuie să expediați obiecte fragile? Beneficiile foliei cu bule sunt numeroase, dar iată șase dintre cele mai importante care continuă să facă din folie cu bule un favorit al expeditorilor de pretutindeni.

  1. Folia cu bule este un excelent izolator împotriva impactului

Folia cu bule este extrem de bună la funcția sa principală: păstrarea mărfurilor în siguranță în timpul transportului. Tranzitul de marfă, din păcate, include adesea o manipulare dură sau denivelări pe drum – astfel, expeditorii își protejează mărfurile cu folie cu bule.

Bulele sale de aer etanșate oferă o pernă flexibilă, dar durabilă, care formează o barieră surprinzător de robustă împotriva impactului. Când este dublat sau triplat în straturi și combinat cu o cutie de transport robustă din carton ondulat, poate proteja mărfurile chiar și de la impacturi severe.

  1. Folia cu bule este reutilizabilă

Când ați terminat cu folia cu bule, nu o aruncați! Folia cu bule poate fi aproape întotdeauna reutilizată, cu excepția cazului în care a fost deteriorată semnificativ. Atâta timp cât majoritatea bulelor sunt intacte, este bine să folosiți folia cu bule, din nou și din nou, pentru a vă proteja cele mai valoroase bunuri în tranzit. Acest lucru face ca ambalajul cu bule să fie o opțiune mult mai ecologică în comparație cu unele tipuri de ambalaje care sunt greu de reutilizat și nu se poate economisi.

  1. Folia cu bule este ușoară

Folia cu bule este printre cele mai ușoare materiale de ambalare pentru umplere. Structura sa este în mare parte aer, cu câteva straturi de plastic ultra-subtiri pentru durabilitate. Acest lucru face un material de ambalare foarte ușor, care se poate traduce prin economii la costurile de transport, mai ales dacă expediați vrac.

Mai puține ambalaje înseamnă costuri mai mici atunci când expediați în funcție de greutate, precum și costuri potențial mai mici cu combustibilul atunci când expediați cantități mari de mărfuri

Citeste continuarea pe www.foliebule.ro.





:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 خرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: